Losev

Bitlis Haber13 Ticari Reklam Alıyor

Videoyu Aç Bitlis Haber13 Ticari Reklam Alıyor
A
a

Kurulduğu 2010 yılından bu yana yayın hayatını sürdüren Bitlis Haber13 haber sitesi teknik alt yapının tamamlanmasıyla beraber sitede ticari reklamlara yer vermeye başlamıştır.

Site yönetiminden yapılan açıklamada, 09.06.2010 tarihinden bu yana yayın hayatını sürdüren Bitlis Haber13 haber sitesinde çalışma yürüten teknik ekip, haber ekibi ve yazarların gönüllülük esasına dayanarak çalışma yürüttüğü belirtildi.

Ancak gittikçe siteye artan taleple beraber sitenin sağlam bir teknik alt yapıya ve kaliteli habercilik için ihtiyaç duyulan muhabirlere kavuşması için maddi gereksinime ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

Bitlis'in en güncel haber sitesi ve aynı zamanda Bitlis'in en büyük haber sitesi unvanını elinde bulunduran Bitlis Haber13, şu ana kadar  son aylık resmi kayıtlara göre dünya genelinde 15'ye yakın ülke ve 80.905 farklı ziyaretçiye haber ulaştırmayı başardığı vurgulandı.

Günümüz dünyasında yazılı reklamın (televizyon ve gazete) yerine interaktif reklamcılığın önem kazandığı biliniyor. İnteraktif reklamcılıkta daha geniş bir kitleye ve gerek görsel gerekse sesli bilgilerin yer aldığı daha geniş dökümanlara ulaşılabiliyor. Bunların yanı sıra interaktif reklamlar yazılı ve görsel reklamlara göre daha uzun süreli yayınlanma özelliğine sahip olabimektedir.

Televizyon ve gazete reklamlarında ise yayınlanan reklamlar televizyonlarda gün içerisinde gösterilen tekrar sayısı ve reklamın süresiyle sınırlı kalmaktadır. Gazetede ise reklamın gazetede yayınlandığı alan ve bilgilerin azlığı noktasında sınırlı olmaktadır. Oysa ki internet reklamlarında bu iki reklam alanına göre çok daha geniş bilgiye  ve bu bilgilere tek tık uzaklığında ulaşma imkanı tanımaktadır.

Sitemizde reklam vermek isteyenler sitemiz iletişim ve künye kısımlarından veya iletişim adreslerimizin herhangi birinden bizimle iletişime geçebilir.

www.bitlishaber13.com


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.