Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Haber13 son 3 ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi aldı

Videoyu Aç Bitlis Haber13 son 3 ayda 1 milyondan fazla ziyaretçi aldı
A
a

Değerli takipçilerimiz, kurulduğu 2010 yılından bu yana tarafsız ve ilkeli yayın politikasıyla yayınlanan Bitlis Haber13 siteniz/sitemiz bir ilke daha imza attı.

Bitlis ve ilçelerinin haberleri yanı sıra bölge ve güncel haber sitesi olan Bitlis Haber 13  tek tarafsız güçlü sesi olduğunu kanıtlayarak 9 yılı geride bıraktı.

Genç ve dinamik haber siteniz/sitemiz, ortaya koyduğu ilkeli ve seviyeli yayın hayatıyla Bitlis halkından aldığı destek ve güçle devamlılığını sürdürmektedir. Bitlis'in en güncel haber sayfası haline gelmiştir. Ayrıca bitlis haber google arama motorlarından aldığımız verilere göre son 3 ay içerisinde 1 milyon 148 bin ziyaretçi alarak kendini bir daha kanıtlamıştır. 

Bitlis Haber gün geçtikçe geliştiği ve takipçilerin sesi olmaya prensip edinmiştir. Yaptığımız çalışmalar sonucu  Haber sitemiz dünyada farklı kullanıcılar tarafından takip edildiği gözlendi.

Bu ziyaretçi sayısının haber sitemize ve yapılan haberlerin doğru tarafsız eşit olarak yayın hayatını sürdürdüğünü kanıtlamış oldu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.