Losev

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) 11'nci Yaşını Kutladı

Videoyu Aç Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) 11'nci Yaşını Kutladı
A
a

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) üyeleri İstanbul'da bir araya gelerek 11'nci yaşını kutladı. Programa Siyasetçiler, Bürokratlar, Resmi Kurum Amirleri, STK yöneticileri, İş Adamları, Sanatçılar ve Basın mensubu yöneticilerin katılım sağladı.

Geceye sadece İstanbul’dan değil Türkiye’nin dört bir yanından gelen davetliler, hemşerileriyle buluşmanın kutlamanın sevinci içerisindeydiler. Geceye güzel bir renk katan başka bir sürpriz ise davetlilere yöresel  folklor ekibinin sergileri oldu. Gece de O ses Türkiye 2015 başarılı ses yarışmacılarından Özcan Demir’de geceye güzel sesiyle renk kattı. Katılımcıları halaya kaldıran sanatçı konuklara güzel bir kutlama geçirmelerini sağladı. 

Bu özel gecede bir araya  gelen Bitlisliler güzel bir geceyi geçirmek için halayından tanışmasına konuşmasına dayanışmasına kadar birlik beraberlik çemberine dahil oldular Bu özel kutlama gecesinin anlam ve önemini  anlatmak için BİGİAD (Bitlis Genç İş Adamları Derneği) Başkanı M. Zeki Peker katılımcılara konuştu.

Peker konuşmasında, 
Saygı değer hemşerilerim, değerli konuklar ve derneğimizin hanım efendi ve beyefendi üyeleri hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Böyle bir günde aramızda olmanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum. Çok kıymetli dostlarım, yol arkadaşlarım, değerli konuklar  Bitlis’in sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasıyla destek olmak amacıyla bu güzide derneğimizi 13 Mart 2006 yılında kurmuştuk. 

Bu gün  çok şükür 11'nci yaşımızı devirdik. Bir kez daha huzurunuzda, kurucu başkanımız Şerif Fırat’a  önceki dönem başkanımız Erol Ersan’a bugüne kadar yönetimlerimizde ve kurullarımızda görev alan tüm kardeşlerime ve desteklerini esirgemeyen siz saygıdeğer üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 

Ben sizden razıyım Allah da hepinizden razı olsun .Sizin yol arkadaşları nasip için Rabbime binlerce kez hamdolsun. Bildiğiniz gibi 3 yıllık yönetim süremizi dolduruyoruz. Derneğimiz yeniden bir yönetim seçecek.Genel kurulumuz yaş ile ilgili bir değişiklik yapmazsa tüzüğümüz gereği benim yaş haddinden dernek asil üyeliğim düşüyor. Artık fahri BİGİAD üyesi olacağım Yani anlayacağınız yaş haddinden emekli oluyorum. Gerçi en genç  üyelerimizden bile kendimi  daha genç hissediyorum ama ne yapayım rakamlar konuşuyor.

Değerli dostlar, her ne kadar emekli oluyorum desem de, memleket sevgisinin emekliliği olmaz. Bu sevda ömür boyudur, bizler Bitlis’e  neler katabiliriz düşüncesi ile bu yola çıktık. Allah rızası için yapıyoruz bu işleri. Eğer birazcık bile faydamız olmuşsa ne mutlu bize,şimdi bazen bize soruyorlar Bitlis’i siz mi kurtaracaksınız diye. Vallah biz Süperman değiliz. Böyle bir yeride kurtaracak gücümüzde yok.Çok şükür Bitlis’in kurtulmaya ihtiyacı yok dedi.

Konuşmalarını  genel gündem ve konularla devam etti.

Kutlama gecesi hakkında konuşma yapan başka bir isim de  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz oldu. Demiröz BİGİAD Ailesinin 11. Yaşını kutlayarak 2006 yılından şimdiye kadar dernekteki emektar yöneticilere teşekkür edip başarılar diledi. İş Adamlarını çatısı altında tutan derneğimiz Bitlis için daha iyi çalışmalara projelere birlik beraberlik olmamız gerekir dedi BİGİAD hakkındaki destek konuşmalarından sonra Genel gündem konuşmaları hakkında davetlilere bilgi verip konuşmaları birlik beraberlik kardeşlik mesajlarıyla  BİGİAD’a nice senelere diyerek tamamladı.

BİGİAD Ailesine yeni katılan genç üyelere  üyelik sertifikaları verildi.

PLAKET ALAN YENİ ÜYELER

Volkan Karabulut
Sinan Ersan
Muhammed Güzeldere 
Nihat Toprak

BİGİAD Yönetimi hizmetlerinden dolayı Genel Başkan M. Zeki Peker’e teşekkür amaçlı plaket taktim ettiler. Plaket ve foto çekimi sonrası Bitlisliler katılımcıların hepsinin halay çemberine girdiği güzel yöresel oyunlar eşliğinde devam edildi. 11'nci yaşını en iyi şekilde kutlayan BİGİAD Ailesi herkese teşekkür edip nice nice beraberli senelere dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.