Losev

Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde görev teslimi

Videoyu Aç Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde görev teslimi
A
a

Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yeni başkanı Ayvaz Canevi, Saadettin Özvural'dan koltuğu devraldı.

Bitlis'te geçtiğimiz günlerde Bitlis Kültür Merkezi konferans salonunda düzenlenen seçimde 91 oyun 47'sini alarak Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin yeni başkanı Ayvaz Canevi İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra görevi eski başkan Saadettin Özvural'dan teslim aldı.

Bitlis Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan eski başkan Saadettin Özvural, görev aldığı sancağı layık olduğu yere getirildiğini söyledi.

Eski Başkan Saadettin Özvural, "Allah bizi buraya gelmemizi nasip etti,başkan olduk. Başkan olduğumuz günden beri toplam teşkilatta 42, 26 yıl ise Birlik Başkanlığı cenabı Allahtan tek bir şey istedim. Doğru olan ne ise bana onu göster benim mevkide, makamda, parada, pulda bozma şaşırtma dedim ve 26 yılda aldığım bayrağı sancağı en iyi şekilde layık olduğu yere getirdik. bu başarıyı yönetim kurulu ve ekibimle beraber başardık." dedi.

Bu memlekette esnaf teşkilatlarının birilerinin geçim kaynağının olmadığını, esnaf teşkilatlarının ne iş yaptığını, nasıl çalıştığını önümüzdeki süreçte göstereceklerini dile getiren yeni başkan Ayvaz Canevi, Başkanımıza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Özvural başkanımız bizim kalbimizin başkanı, onursal başkanımız. Bundan sonrada onursal başkanımız olarak bizlerin yanında. Başkanımızın vermiş olduğu hizmetler ortada. Başkanım bu binaya olduğu gibi sahip çıktı. Kendisinden Allah razı olsun. Bizlerde Allah nasip ederse aldığımız bu bayrağı bir metre daha göklere nasıl çıkarırız onun hesabını yapacağız. Başkanımla, ekibimizle ve arkadaşlarımızla el ele vereceğiz. Birlik beraberlik içinde kol kola gideceğiz." diye konuştu.

Yeni Başkan Ayvaz Canevi ve Başkan vekili Ferit Gülcüoğlu eski başkan Saadettin Özvural'a plaket takdim etti.

 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.