Losev

Bitlis Eren Üniversitesinde Kariyer ve Meslek konferansı düzenlendi

Videoyu Aç Bitlis Eren Üniversitesinde Kariyer ve Meslek konferansı düzenlendi
A
a

26 Ekim Perşembe günü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda, Başbakanlık Başmüfettişi Remzi Oto’nun konuşmacı olarak katıldığı programa Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Asem Nauşabayeva Hekimoğlu, Genel Sekreter M. Zahid Kuldaş, fakülte yetkilileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti.

Konuşmasına böyle önemli bir etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, konusunda uzman bir konuğu üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Demirtaş; “Toplumumuzun özellikle ekonomik, sosyal ve kültürel alanlardaki ihtiyaç ve taleplerine üniversitelerin cevap vermesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizler üniversiteleri sadece eğitim öğretim faaliyetleri yürüten kurumlar olarak görmüyoruz. Üniversiteler kuruldukları yörenin ve şehrin her türlü probleminin giderilmesi noktasında öncülük yapmak zorundadır. Bu sebeple son zamanlarda üniversitemiz bünyesinde onlarca kültürel ve sosyal faaliyetler gerçekleştirildi. Ayrıca birçok bilimsel faaliyete de üniversitemiz ev sahipliği yaptı. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikten hepinizin olabildiğince faydalanacağını düşünüyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” dedi.

Ekonomi Politik Kulübü Başkanı Yunus Emre Kızıltaş’ın konuşmasından sonra söz alan Başbakanlık Başmüfettişi Remzi Oto, konferansa katılan herkesi saygı ile selamladı. Oto, kariyer planlaması ve meslek seçiminin öneminden bahsederek, esas olanın çok çalışmak olduğunu ifade etti. Öğrencilere, bölümleriyle ilgili seçebilecekleri meslekler hakkında bilgiler veren Oto, sözlerini hayatından kesitler anlatarak tamamladı.

Konferans, soru cevap bölümünün ardından, Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Demirtaş’ın Başbakanlık Başmüfettişi Remzi Oto’ya anı plaketi takdim etmesiyle sona erdi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.