Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Bitlis Eren Üniversitesi Aktif Gençlik Kulübü tarafından düzenlenen “Rektör ile Açık Mikrofon” programında öğrencilerle bir araya geldi. Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler, merak ettikleri konuları doğrudan rektöre sorma imkânı buldu.

Programda öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayan Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, öğrencilerin üniversitenin en temel paydaşı olduğunu vurguladı. Üniversitede yürütülen tüm çalışmaların öğrencilerin akademik başarısını, sosyal gelişimini ve kampüs yaşam kalitesini artırmaya yönelik olarak planlandığını belirten Elmastaş, öğrenci görüş ve önerilerinin üniversitenin gelişim sürecinde önemli bir yol gösterici olduğunu ifade etti.

Bu tür etkinliklerin üniversite–öğrenci iletişimini güçlendirdiğini dile getiren Elmastaş, öğrencilerin yalnızca akademik alanda değil; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde de aktif olmalarının büyük önem taşıdığını söyledi. Öğrenci kulüplerinin üniversite yaşamının ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten Elmastaş, üniversite yönetimi olarak öğrenci merkezli projeleri desteklemeye devam edeceklerini kaydetti.

Program sonunda, etkinliğe katılımı ve öğrencilere sağladığı katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş’a Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü tarafından plaket takdim edildi. Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.





