Losev

Bitlis Emniyet Müdürüne Teşekkür Plaketi

A
a

Türkiye Satranç Federasyonu Bitlis İl Temsilciliği, kendilerine destek veren Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç'e teşekkür plaketi verdi.

Makamında kabul ettiği Satranç İl Temsilci Mesut Araboğa ve üyeleri ile bir müddet sohbet eden Akgüç, bundan sonra her türlü turnuvalarda kendilerine destek olacağının sözünü verdi.

Akgüç, "Arkadaşlarımızla bir yıl önce tanıştık. Satranç tabi ki herkesin iddialı olabileceği bir alan değil, tecrübeli olmak gerekir. Arkadaşlarımız dediler ki bölgemizde bir satranç turnuvası yapalım. Ankara'dayken daha önce uluslar arası birçok proje yapma fırsatımız olmuştu. Biz dedik ki önce basamak basamak çıkalım. Önce bölgesel sonra Türkiye daha sonra ise uluslar arası bir turnuva yapalım dedik. Ardından bu turnuva gerçekleşti. Bizde elimizden geldiği kadarıyla arkadaşlarımıza destek sunmaya çalıştık. Gücümüzün yettiğince dereceye girenlere hediye aldık. Tabi ki esas bu projenin mimarı eksik olmasınlar satranç il temsilciliğimizdir. Kış aylarında ümit ediyorum liseler, gençler, orta yaş gibi yeni bir düzenleme yapıp hayatı daha keyifli, daha anlamlı bir şekle getirebiliriz. Birlikte güzel projeler yapacağımızı düşünüyorum. Kendilerini bu başarılarından ötürü tebrik ediyorum. Ayrıca beni bu plaketle onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.