DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Emniyet Müdürlüğüne 52 Yeni Araç

A
a

Bitlis Valisi Veysel Yurdakul, son bir yılda İl Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen 52 aracı inceleyerek, personellerden kesilen aidatlarla oluşturulan spor salonun da açılışını yaptı.

İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç'ten spor salonu ve araçlar hakkında bilgi alan Yurdakul, valilik olarak halka sundukları yerel, ekonomik ve güvenlik hizmetlerinde kapasitenin artırılması için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Son bir yılda İl Emniyet Müdürlüğü'ne 52 araç kazandırdıklarını ifade eden Yurdakul, "Sunulan güvenlik hizmetlerinin etkin ve sürdürülebilir olması ve halkla var olan ilişkilerin artarak belli bir seviyeye gelmesi için çaba gösteriyoruz. Özellikle kamu ve güvenlik hizmetlerinde rekabetin olduğu bir ortamda, Bitlis olarak bunun gerisinde kalmamamız gerekiyor. Emniyet müdürümüzün öncülüğünde geçen yıl bir eskiyen araçların değiştirilmesi ve araçların kabiliyetinin artırılması için kampanya başlatmıştık. Asayiş hizmetlerinde ve barışın kalıcı kılınmasında, devletin kurumsal kapasitesinin yüksek ve verimli olması önem taşıyor. Bu kampanyamıza destek sunanlara teşekkür ediyorum. Emniyet müdürümüzün bu araçların ilimize kazandırılmasında büyük emeği var. Emniyetimizin bina, araç, halkla ilişkiler ve sosyal hizmet projeleri kapsamında yürüttüğü çalışmalar bizi mutlu ediyor. Bu araçlarımızı il merkezi ve ilçelerde asayiş hizmetlerinde kullanacağız" dedi.

Vali Yurdakul, daha sonra personellerden kesilen aidatlarla oluşturulan spor salonunun açılışını yaparak, hayırlı olması dileğinde bulundu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.