Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis’e modern aydınlatma sistemi

Videoyu Aç Bitlis’e modern aydınlatma sistemi
A
a

Bitlis Belediyesi, caddelerde kurduğu modern aydınlatma sistemi ile kentin güzel bir görünüme kavuşmasını sağladı.

Bitlis Belediyesinin alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla birlikte caddelerde kurduğu modern aydınlatma sistemiyle halkın takdirini topluyor. Ağır kış mevsimine girmeden önce kentteki sorunları çözmeye çalışan Bitlis Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Kanalizasyon çalışmasından doğalgaza, park yapımından parke döşemlerine, içme suyu sorunundan isnat duvarlara, mahalle aralarındaki yolların asfaltlanmasından kaldırım çalışmalarına, sosyal belediyecilik kapsamındaki kurslardan atölyelere varana dek birçok alanda çalışmalarını yürüten Bitlis Belediyesi, kent görünümünü sağlamak için caddelere modern aydınlatma sistemini kurdu.

Batarya kavşağından Hikmet Kiler Fen Lisesi önüne kadar yapılan modern aydınlatma sisteminin geceleri oluşturduğu görünüm, vatandaşların takdirini topladı.
Yürütülen çalışmalara ilişkin açıklamada bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, ‘’Yaşanılabilir Güzel bir Bitlis’’ çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

Tanğlay, “Halkın geceleri daha rahat, daha güvenli yürümeleri ve güzel bir kent görünümüne kavuşması için çalışıyoruz. Caddelerimizde modern aydınlatma direklerini diktik. Özellikle geceleri aydınlatmayla birlikte güzel bir görünüm oluştu. Vatandaşlarımız bundan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Bunun gibi halkımızın yararına olacak hizmetleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.