Losev

Bitlis Belediyesinin karla mücadele çalışmaları

Videoyu Aç Bitlis Belediyesinin karla mücadele çalışmaları
A
a

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Bitlis Belediyesi, kentte etkili olan yoğun kar yağışının ardından çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tüm yolları ulaşıma açmak için gece gündüz çalışan ekipler, toplanan karları şehir dışına taşıyarak, cadde ve sokakları kardan arındırıyor.
Fen İşleri Müdürü Memduh Kınay, yaptığı açıklamada, kentte 20 iş makinesi ve 75 personelle gece ve gündüz demeden karla mücadele çalışması yürüttüklerini belirtti.
Karla mücadelede kenti 7 eşit bölgeye ayırdıklarını ifade eden Kınay, şunları kaydetti:

Dört gündür aralıksız devam eden kar yağışından dolayı halkımızın sorunlarla karşılaşmaması için elimizden geleni yapıyoruz. İlk etapta toplu taşıma araçları güzergahları ve hastane yollarını açtık. Daha sonra Mahalle yolları ile cadde ve sokaklarda kar temizleme çalışmamız devam etti. Ayrıca yol genişletme çalışmalarımız da sürüyor. Ekiplerimiz ulaşıma açılan yolları buzlanmaya karşı tuzlayarak, vatandaşların mağdur olmamasını sağlıyor. Halkımızın araçlarını gelişi güzel park etmemeleri ve çatılardaki karları bir an önce temizlemelerini istiyoruz. Bu konuda duyarlı davranmalarını bekliyoruz.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.