Losev

Bitlis Belediyesinden Yol Çalışması

Videoyu Aç Bitlis Belediyesinden Yol Çalışması
A
a

Belediye, kış mevsimi boyunca yollarda oluşan çukurlar için çalışma başlattı

Belediye ekipleri tahrip olan yolların onarılması için çalışmalara başladı. Bozuk olan asfalt yollara yama yapılarak bozuk yollar onarılıyor. Bitlis Belediyesi şehrin ana ve ara sokaklarında tahrip olan yolları onarmak için çalışmalarına başladı.
 
Asfalt yollarda meydana gelen tahribatları onarmak için kesim çalışmalarına başladıklarını kaydeden Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, kentin birçok bölgesinde asfalt döşenen yollarda tahribatların meydana geldiğini söyledi. Asfalt onarım çalışmalarına başlayan belediye kentin çeşitli bölgelerinde meydana gelen çukurların etrafını özel makine ile keserek hazır asfalt torbaları ile yama yapmaya hazır hale getiriyor.
 
Hüsrevapaşa Mahallesi Tekli Konutlar civarında meydana gelen çukurları doldurmak onarım çalışmalarını sürdürüleceğini belirten Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, yaptığı açıklamada, ağır geçen kış koşullarından dolayı, bozulan yolları onarmaya başladıklarını belirterek, gerek mahallelerde gerekse cadde ve sokaklarda yolların büyük ölçüde tahrip olduğunu söyledi.
 
Çalışmalarımız Mahalle bazında devam edecektir. Ekipler tarafından Hüsrevpaşa Mahallesinde bulunan Tekli Konutlar civarında ve ara sokalarında yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, Bitlis’te şiddetli geçen kar yağışı ve yapılan tuzlanma çalışmalarının ardından mahalle ve ana caddelerde büyük tahribatlar meydana geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

“Kar mücadelesinde yaptığımız harcamanın 2 katını bozulan yollarımızı yeniden onarmak ve sıcak asfalt yapmak zorundayız. Ekiplerimiz yol yama ve onarım çalışmalarını devam ediyor. Bugün Hüsrevpaşa Mahallesinde bulunan Tekli Konutlar civarında ve ara sokalarında yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarımıza başladık. Burayı bitirdikten sonra bütün mahallerde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah kısa sürede köstebek yuvası haline gelen tüm yollarımızı onararak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.