Losev

Bitlis Belediyesinden yol çalışmaları

Videoyu Aç Bitlis Belediyesinden yol çalışmaları
A
a

Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kent genelinde yaptıkları kapsamlı çalışmalarla birlikte bir program dahilinde asfaltlama ve onarım çalışmalarını başlattı.

Kent genelinde birçok cadde ve sokağa sıcak asfalt dökülürken, bazı sokaklardaki bozuk yollarda da bakım onarım çalışmaları yapılıyor.

Ekipler, kış mevsimi başlamadan, çalışmaları belirlenen program dahilinde tamamlayacak. Programa göre, halkın yoğun olarak kullandığı yollar, mahalleler arasındaki bağlantı yolları, okul bölgeleri ve ciddi biçimde hasar oluşan yollar öncelikle asfaltlanması hedefleniyor.

 
KIŞ ÖNCESİNE HAZIRLIK
 
Asfaltlama çalışmalarına yaklaşan kış mevsimi gelmeden önce ağırlık verileceğini belirten Belediye Eş Başkanımız Hüseyin Olan , "Yaklaşan kış mevsimi öncesinde yol bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdik. Belli bir program dahilinde ve öncelik sırasına göre çalışmalar sürecek. Halkın yoğun olarak kullandığı, aşırı hasarlı yollara öncelik veriyoruz. halkımızın daha güvenli, rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları için çalışmalarımız hız kesmeden sürecek" dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.