Losev

Bitlis Belediyesinden refüj çalışması

Videoyu Aç Bitlis Belediyesinden refüj çalışması
A
a

Ahmet Eren Bulvarı üzerinde orta refüjde peyzaj ve düzenleme çalışması yapılıyor. Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ahmet Eren Bulvarı üzerindeki orta refüjünde peyzaj ve çevre düzenlemesi yapıyor.

Hüsrevpaşa Mahallesi ve Atatürk mahallesini birbirine bağlayan yolun yaklaşık 3 kilometre uzunluğundaki orta refüjünde peyzaj çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü, çiçekleNdirme ve çimlendirme çalışmalarına başladı. Ayrıca refüjde, alanın otomatik sulama sistemi için yeni tesisat döşeniyor.

Orta refüj düzenlemesi ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Ahmet Çınar, "Ahmet Eren Bulvarı üzerinde yolun sıcak asfalt çalışmaları yapımı nedeniyle refüjlerdeki bozulan alanların Bitlis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Çalışmanın ardından çim ve çiçek dikimi yapılacak. Peyzaj çalışmaları kapsamında kent merkezinde güzel bir görünüm olacak” dedi.

Başkan Çınar, "Kent merkezinde yeşil alan olması bizleri mutlu etmektedir. Belediye olarak park, onarım, refüj ve çiçeklendirme çalışmaların bir an önce tamamlanması ve Bitlis halkına sunulması için çalışmalarımız hızla devam etmektedir'' şeklinde konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.