Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Belediyesinden kadınlar için gezi etkinliği

Videoyu Aç Bitlis Belediyesinden kadınlar için gezi etkinliği
A
a

Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay’ın talimatları ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından kadınlara yönelik projeler aralıksız olarak devam ediyor. Bitlis Belediyesi kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak kadınların iş hayatı ve sosyal hayata tutunmalarına yardımcı oluyor. Havaların sıcak geçmesi nedeniyle yaklaşık 100 kadın kursiyer, otobüslerle Ahlat ilçesinde bulunan çerho mesire alanına götürüldü.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ise, merkezlerde kadınlara kursların yanında sosyal etkinlikler de sunduklarını belirterek, “Bugün de sosyal aktivite olsun diye Ahlat’ta bulunan mesire alanına bir piknik düzenledik. Bayanlarımızın birbirlerini tanıma, yeni arkadaşlıklar edinmesi anlamında da geniş bir kitleye hitap ederek farklı alanlarda onlara daha fazla imkanlar sağlamak noktasında ilerliyoruz. Belediyeciliği sadece kurumsal olarak değil sosyal belediyecilik üzerinde de kolektif bir güç olması hedeflerimiz arasında. İlerleyen süreçte daha farklı platformlarda farklı etkinlikler düzenlemeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarımızın duyduğu mutluluk, almış oldukları keyif bizim çalışmalarımızı daha da güçlendirmemize vesile oluyor” diye konuştu.

Piknik sayesinde günlük yaşamın stres ve yorgunluğundan uzaklaşarak gönüllerince eğlendiklerini söyleyen kadın kursiyerler,Bitlis Belediyesi’ne ve Başkan Nesrullah Tanğlay’a teşekkür ettiler.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.