Losev

Bitlis Belediyesinde Son Meclis Toplantısı Yapıldı

Videoyu Aç Bitlis Belediyesinde Son Meclis Toplantısı Yapıldı
A
a

Bitlis Belediyesinde, Başkan Fehmi Alaydın başkanlığında, son meclis toplantısı yapıldı.

Barış Ve Demokrasi Partisi (BDP) meclis üyelerinin katılmadığı son meclis toplantısına, AK Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz konuk oldu.

Toplantıda konuşan Alaydın, meclisin ortak paydasının her zaman Bitlis olduğunu belirterek, bu güzel ortamda 5 yıldır beraber çalıştıklarını bildirdi.

Mecliste başka parti ve görüşten üyelerin de bulunduğunu ifade eden Alaydın, "Bu da ortak paydamız olan Bitlis'imiz için daha iyi bir neticedir. Birçok kararı oy birliğiyle meclisimizde aldık ve uyumlu çalıştık. Bugün BDP meclis üyesi arkadaşlarımız burada yok. Ben yine de kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ak Parti Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz ise belediyelerin hizmet makamı olduğunu vurgulayarak, "15 meclis üyesi 5 yıl boyunca özveriyle çalıştı. Gelişen ilimizde kurumsallaşmış bir belediye görmekteyim. Hepiniz Bitlis için gayret gösterdiniz ve emek verdiniz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ek gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından son bulan toplantıda, Alaydın ve Demiröz, belediye meclis üyelerine plaket verdi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.