Losev

Bitlis Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinlerini denetledi

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi zabıta ekipleri okul kantinlerini denetledi
A
a

Bitlis Belediyesi tarafından merkezde bulunan ilköğretim ve liselerin kantinleri denetlendi. Bitlis Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri tarafından oluşturulan ekip, okulların kantinlerinde, işyeri açma ve çalıştırma ruhsatları, sağlık karneleri, gıda ürünleri ve hijyenik açısından denetleme yapıldı.

Bitlis Belediyesi Zabıta Müdürü Nazım Özdemir uygulamanın periyodik olarak düzenli yapıldığını belirterek  Yıl içerisinde çeşitli dönemlerde, ilköğretim ve liselerin kantinlerinde denetleme yapılmaktadır.

Denetlemelerde öncelikle öğrencilerin satın aldığı gıda ürünlerinin son kullanma tarihleri ve tezgah koşulları açısından kontrolleri yapılmaktadır. Kantinlerde gazlı içecek satışı yasaklandığından bunların denetimi yapılmaktadır. Daha sonra da işyeri açma, kantin ruhsatı ve çalışanların sağlık karneleri denetlenmektedir dedi.

Bitlis’te okullardaki tüm kantinlerin denetim programı içinde bulunduğunu vurgulayan Özdemir, Okullarımızdaki kantinlerde tespit ettiğimiz eksiklikler olduğunda bunları tutanak altına alıyoruz ve yasal işlem uyguluyoruz şeklinde konuştu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.