Losev

Bitlis Belediyesi Yol Asfaltlama Çalışmalarına start verdi

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi Yol Asfaltlama Çalışmalarına start verdi
A
a

Kış ayının bitmesi baharın gelmesi ile birlikte Bitlis Belediyesi yol asfaltlama çalışmalarına başladı. Bitlis Belediyesi Fen İşleri ekipleri, kentin dört bir yanında yol yapım çalışmalarına başladı. Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Güzel, Atatürk Mahallesinde bulunan protocol yolunda devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Bitlis’in birçok noktasında devam eden çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Güzel,“Bitlis’in daha güzel daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için çalışmaları sürdürüyoruz. Bitlis Belediyesi Fen İşleri bu manada çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Bitlislierin yaşam kalitesini daha da yukarıya çıkaracak çalışmaları yürüteceğiz “ dedi.

Kent genelinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Kamil Güzel,” Bitlis Belediyesi asfalt serim ekibi çalışmalarına gerek duyulan heryerde devam edecektir. Kentin birçok farklı noktasında çeşitli nedenlerle bozulan tahrip olan yollarda ise yama çalışmalarımız devam ediyor. Mevcut yollarımız n onarımı ve bakımı vatandaşımızın ve araç sürücülerinin rahatlıkla kullanabileceği modern yollar haline gelecek” şeklinde konuştu.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.