DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Belediyesi ve AFAD işbirliğinde ortak eğitimler düzenlendi

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi ve AFAD işbirliğinde ortak eğitimler düzenlendi
A
a

Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) işbirliğiyle Bitlis il Emniyet Müdürlüğü personellere yönelik eğitim ve düzenlendi.

İlk olarak Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü  Konferans Salonu’nda birimlerinde görevli yangınla mücadele ekiplerine yangınla mücadele eğitimi verildi.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü birimlerinde olası yangın durumlarında yangınla mücadele ekiplerinin aktif ve etkili müdahale yapabilmeleri amacıyla düzenlenen eğitimde İtfaiye Eğitmeni Gökhan İlyas tarafından; “Yangın Nedir, Yangın Türleri, Yangın Öncesi Alınacak Tedbirler,  Yangınla Mücadelede Kullanılan Aktif ve Pasif Ekipmanlar, Yangın Ekipmanlarının Kullanımı” konularında eğitim verildi. Eğitim sonrasında Bitlis Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü  yangın söndürme İtfaiye erleri ve emniyet Müdürlüğü persolleri katılımıyla yangın söndürme tatbikatı gerçekleştirildi.

Acil Durum Destek Ekiplerine Afet Farkındalık Eğitimi verildi

Ayrıca Merkezi Konferans Salonu’nda birimlerinde görevli acil durum destek ekiplerine “Afet Farkındalık” eğitimi verildi. Bitlis AFAD personeli Eğitim Uzmanı Engin Eribol tarafından “Afet Farkındalık” konulu bir sunum da yapıldı.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.