DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Belediyesi tarafından otobüs durakları hizmete açıldı

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi tarafından otobüs durakları hizmete açıldı
A
a

Bitlis Belediyesi tarafından kenttin farklı noktalarına yapılan ilk modern otobüs durakları hizmete açıldı.

Bitlis Belediyesi tarafından şehrin farklı yerlerine modern otobüs durakları, Bitlis Belediye Eşbaşkan Hüseyin Olan katılımıyla yapılan açılış töreniyle hizmete açıldı. Yapılan otobüs durakları Bitlis’te bir ilk olarak tarihe geçen otobüs durakları, hem vatandaşlara kolaylık sağlayacak hem de trafik düzenine katkıda bulunacak.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, 2016 yılında Bitlis’in çözülmesi gereken acil sorunları hakkında çalışmalar yaptıklarını ve en kısa süre içerisinde sorunların tamamen ortadan kaldırılacağını söyledi. Eşbaşkan Olan, “Bitlis’te ilk kez modern duraklar yaptık. Bundan sonraki süreçte halkımız otobüs duraklarında beklerken, yağmur ve soğuk havaya karşı özellikle yaşlı vatandaşlarımızın oturacak bir yerleri oldu. Bizim ilk etapta söylediğimiz gibi halka hizmet etmek asli görevlerimizdendir. Olanaklarımız elverdiği süre boyunca Bitlis’te kangren haline gelmiş sorunları çözmeye gayret göstereceğiz” dedi. Eşbaşkanımız Olan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bundan sonraki süreçte şehir merkezinde ki yol yapım çalışmalarımız olacak. On gün içerisinde ana caddede yol çalışmalarına başlayacağız. Bugün itibari ile ilk etapta 32 tane durak yaptık. Otobüslerin gittiği bütün mahallelerde duraklar bu şekilde tamamlanacak. Biz bunları yaparken halkımızdan destek bekliyoruz. Halkımızın bizi eleştirmeleri en büyük haklarıdır. Halkımız bize yapıcı olarak eleştiri yaparlarsa bizler hatamızı anlar ve düzeltmeye çalışırız.

Halkın belediyeye sahip çıkmasını isteyen Eşbaşkan Olan, konuşmasını şöyle sonlandırdı: Biz Belediye olarak bir kampanya başlattık. Bizim iller bankasından gelen gelirlerimiz var. Birde yaptığımız hizmet karşılığında yani su, çevre ve emlak vergileri gelirlerimiz var. Şuanda bu alacaklarımız ciddi bir boyuta ulaştı. Halkımızı bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum. Biz buraya ilk geldiğimiz zaman bizlere sunulan yasal haklardan biride belediyenin alacaklarının tahsil edilmesidir. Ama biz bu tahsil noktasını vatandaşlarımızı zor duruma götürmeden halletmeye çalışıyoruz. Şuanda 10 ile 20 milyon TL arasında bir alacağımız var. Halkımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz. En azından imkanlarını zorlayarak bize o noktada destek olurlar ise bizde daha iyi hizmet etmiş oluruz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.