Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Belediyesi Tarafından Çocuklara Judo ve Resim Kursu

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi Tarafından Çocuklara Judo ve Resim Kursu
A
a

Bitlis Belediyesi Bitlis’in daha güzel, daha yaşanılabilir bir şehir olması adına yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor.

Bu hafta EMİTT Fuarından dönen Bitlis Belediyesi Eş Başkanları ve çalışanları oradaki verimli geçen tanıtım faaliyetlerinden sonra şimdi de başka bir çalışma ve kampanyayı hayata geçirmek için harekete geçti.

Bitlis Belediyesinin web sitesinde yer alan açıklamada; "Bu kez de yürütülecek olan çalışmalar yeni nesil genç beyinlerimiz için olacak. Çağımız her şeye ulaşmanın kolaylaştığı, bilgilere ulaşmanın çok kolay olduğu bir çağ olsa da genç beyinlerimiz, çocuklarımız çağın olumlu katkılarından daha baskın gelen olumsuz sonuçları sebebiyle gerekli verimi alamamaktadır. Ne yazık ki madde kullanımı artmakta, çocukların gereğinden fazla yük taşımasına sebep olmuş; birçok acıya katlanmak zorunda kalmıştır bu zayıf bedenler.

Bu acı sahneye dur demek için artık bizim de bir şeyler yapma zamanımız gelmiştir. Dünyanın çocuklara yüklediği bu yüklerden çocukları uzak tutmak adına çok yararlı bir faaliyeti halkımızın da desteği ile en iyi şekilde yürütebileceğimize inanıyoruz. Faaliyete geçirmeyi düşündüğümüz başka bir çalışmamızda çocukları spor etkinliklerine yöneltmek olacak. Çocukların sahip oldukları enerjiyi spor faaliyetlerine yönlendirebilmeyi sağlayabilmek için yürüteceğimiz bu çalışmada etkinlikler ücretsiz olup, bütün çocuklarımızın katılımını sağlamayı hedefliyoruz. Ebeveynlerin bu konudaki duyarlılıkları da spor etkinliklerinden çocukların faydalanabilmesi için büyük önem taşımakta" denildi.

Judo Sporu için kayıtlar
Yaş sınırı: 6 ve 13 Yaş Arası Kız ve Erkek Çocuklar
Resim Kursu için Kayıtlar
Yaş sınırı: 10 ve 15 Yaş Arası Kız ve Erkek Çocuklar

Kayıt Başvuru:Kurubulak Toplum Destek Merkezi
Kayıt Tarihi :29 Ocak ile 10 Şubat tarihleri arsında yapılacaktır
irtibat no:0 541 342 13 13


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.