Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Belediyesi'nden su fiyatlarında yüzde 37 indirim!

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi'nden su fiyatlarında yüzde 37 indirim!
A
a

Bitlis Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen 2019 bütçe görüşmelerinde alınan kararla Ticarethanelerin su fiyatlarına indirim getirildi. Bitlis Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden geçerli olmak üzere ticarethanelerin su ücretlerinde yüzde 37 indirim kararı aldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na en hızlı refleks gösteren ve sosyal tesislerinde yüzde 37indirime giden Bitlis Belediyesi, bütçe görüşmelerinde önemli bir karara daha imza attı. Enflasyonla Topyekûn Mücadele’ye destek olmak adına oy birliğiyle alınan kararla su fiyatlarında indirime gidildi. 2019 bütçelerinin görüşüldüğü Bitlis Belediye Meclisi’nde 2018 su bedellerine göre suya yüzde 37’lik bir indirim kararı alındı. Alınan karar 1 Ocak 2019 itibariyle faturalara yansıyacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Bitlis Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Aras, “İstedik ki bu mücadeleye Bitlis Belediyesi Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na tam destek verelim ve vatandaşımızın bütçelerine katkı da olalım. Onların bir nebze olsun bu ekonomik sıkıntıda rahat etmeleri anlamında yüzde 37’lik ciddi bir su indirimini kararlaştırdık.” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.