Losev

Bitlis Belediyesi’nden dere temizlik çalışması

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi’nden dere temizlik çalışması
A
a

Bitlis Belediyesi ekipleri tarafından Bitlis deresi içerisinde biriken çöplerin temizlenmesi için çalışma başlatıldı. Devlet Su İşlerine (DSİ) ait paletli kepçe ile dere içerisinde biriken çöp ve rusubatın temizlenmesine başlanırken, çalışmaları yerinde incelemek üzere Belediye Başkan Vekili Vali İsmail Ustaoğlu’da bölgeye geldi.

Zeydan Mahallesi Apsalağa sokakta yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ustaoğlu, derenin temiz akması için vatandaşların da destek vermesi gerektiğini söyledi.

Ustaoğlu Bitlis’in hak ettiği değeri görmesi için Valilik ve Belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, “Vatandaşlarımız Bitlis’in kıymetini bilmelidir. Bunun için dereye çöplerini atmamalıdır. Bizler devletin bütün imkanlarını burası için seferber ettik. Umarım vatandaşlarımız da aynı duyarlılığı gösterip çöplerini dereye atmazlar” dedi.

İncelemelerini tamamlayan Vali mahalle arasında bulunan çocuklarla da yakından ilgilendi. Kendisini merak ederek bölgeye gelen çocuklarla kısa sohbetler eden Vali Ustaoğlu, çocuklara oyuncalar dağıtarak bölgeden ayrıldı. 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.