Losev

Bitlis Belediyesi kursiyeri için kayak etkinliği düzenlendi

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi kursiyeri için kayak etkinliği düzenlendi
A
a

Bitlis Belediyesi’ne bağlı Toplum Destek Merkezi’nde spor ve eğitim gören 250 kadın kursiyer için, kayak etkinliği düzenlendi.

Bitlis Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, kayak etkinliği kapsamında 250 kadın kursiyer ve çocukları, Bitlis’in Rahva bölgesindeki Kayak Merkezi’ne götürüldü.

Belediyenin kurslarına düzenli bir şekilde katılan 250 kadın kursiyere yönelik düzenlenen yılsonu etkinliği kapsamında Kayak Merkezi’ne götürülen kadın kursiyerler ve çocuklar kayak yapma keyfini yaşayarak güzel bir gün geçirdi.

Kayak pistindeki kursiyerleri ziyaret eden Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, bayanlara yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Tanğlay, "Toplum destek merkezindeki bayanlarımıza moral ve isteklendirme sağlamak amacıyla bir dizi etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu etkinliğimizin yanı sıra daha önce hiç kayağa gitmemiş 250 bayanımızı kayak etkinlikleriyle buluşturuyoruz. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Kayak etkinliği sonrası hatıra fotoğrafları çektirildi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.