DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Belediyesi kurduğu oyun parkları ile çocukları sevindiriyor

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi kurduğu oyun parkları ile çocukları sevindiriyor
A
a

Kent genelindeki mahallelerin yeni nesil oyun gruplarıyla donatılması için çalışma başlatan Bitlis Belediyesi, park yapım çalışmasını hızlandırdı.

Bitlis Belediyesi, belirlenen program dâhilinde bir yandan kentteki kullanım ömrü geçmiş güven arz etmeyen mevcut çocuk oyun parklarını yeni nesil oyun grupları ile yenilerken, diğer yandan da parkı olmayan mahallelere modern çocuk parkları kazandırıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü, Kent merkezi-kırsal mahalle ayrımı yapmaksızın yürüttüğü çalışmalar kapsamında çocuklar için yeni oyun alanları yapıyor. Çocukların hizmetine sunulan modern oyun parkları hem estetik bir görünüme hem de çocukların daha güvenli oyunlar oynamasını sağlayacak bir yapıya kavuşturuluyor.

“ÇOCUKLARA VE GENÇLERE ÖNEM VERİYORUZ”

Bitlis’teki mahallelerin çehresini değiştirmek, güzelleştirmek ve çocuklar için yeni oyun alanları yaratmak amacı ile çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Bitlis Belediye Başkan Vekili İsmail Ustaoğlu ; “Kent genelinde çocuk parklarının sayısını arttırmaya devam ediyoruz. Aynı zamanda parkların çevresine yapacağımız yeşillendirme ve düzenleme çalışmaları ile parklar hem güzel görünüm kazanacak, hem de parkları yetişkinlerinde çocuklarıyla birlikte zaman geçirebilecekleri yerler haline getireceğiz.” dedi.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.