Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Belediyesi Küllütepe Mezarlığı'ndaki otları temizledi

Videoyu Aç Bitlis Belediyesi Küllütepe Mezarlığı'ndaki otları temizledi
A
a

Bitlis Belediyesinin yıl içinde mezarlıklarda yaptığı planlı temizlik ve bakım çalışmaları devam ediyor. Bu Kapsamda Bitlis Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri Küllütepe Mezarlığında ot biçme çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bitlis Belediyesine, gelen talepler doğrultusunda mahallelerimizde bu mezarlıklardaki yabani otları temizliyor. Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay yaptığı açıklamada Kent merkezinde yıl içinde dini bayramlarımız dışında da planlı ve programlı bakım ve temizlik hizmetleri yapmaktayız.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Bitlis Belediyesi olarak cenaze hizmetlerine özel bir önem veriyoruz. İnsanlarımızın en acılı günlerinde yanlarında oluyoruz. Mezarlıklarımızın temizliği belirlenmiş program dahilinde yapılıyor ve yapılmaya devam edecek. Ayrıca yıl içinde sürekli bakım ve temizlik çalışmaları yapmaktayız. Bu kapsamda büyümüş otları kesiyoruz. Kabirlerde bakımı yapıyoruz. Mezarlıklarımızın tüm yollarını ve mezar aralarını tamamen temizliyoruz. Bu geniş alanı yıl içinde dini bayramlarımız dışında da genel bakım ve temizlik yapmaktayız. Vatandaşlarımızın bu konularda ki memnuniyetlerini almaktayız. Hemşerilerimize duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.