Losev

Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay'dan Ramazan Bayramı mesajı

Videoyu Aç Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay'dan Ramazan Bayramı mesajı
A
a

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Değerli hemşehrilerim,
Sizleri, en kalbi duygularımla selamlıyor, Mübarek Ramazan Bayramınızı can- ı gönülden tebrik ediyorum.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ,Ramazan Bayramı’nın Bitlis’te huzur içinde geçirilmesi için belediye olarak tüm önlemleri aldıklarını söyledi. Açıklamasında tüm halkın bayramını kutlayan Başkan Tanğlay, “Dinimizin, rahmet, merhamet ve bereket ayı olarak nitelediği mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, milletçe muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz.

Gazze’de Müslüman Filistin halkına karşı uygulanan vahşete de değinen Başkan Tanğlay, İsrail’in bölgede uyguladığı insanlık dışı muamelelerin bir an önce sona erdirmesini dileyerek “Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı ve umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını yüce Rabbimden temenni ediyorum. İnşallah bu mübarek günler hürmetine ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da, Filistin’de akan gözyaşları sona erer. Filistin, Kudüs, Gazze, Mescidi Aksa asla yalnız ve sahipsiz değildir. Türkiye her zaman kardeşlerimizin yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Bu vesile ile Filistin’de dökülen kanın ve gözyaşının bir daha yaşanmaması diliyorum” diye konuştu.

Siz değerli hemşehrilerimden, daha nice bayramlar görmek için bu bayramda evde kalmanızı, Sayın Cumhurbaşkanımızın hassasiyetle ifade ettiği, maske, mesafe temizliğe dikkat ederek bu bayramı ailenizle birlikte sağlıkla geçirmenizi diliyorum.

Geleceğe olan umudumuzun ve heyecanımızın arttığı bugünlerde , Siz değerli hemşehrilerimin , aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

Sizleri Allaha emanet ediyorum.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.