El-Aman Hanı ile Yeni Otogar mevkilerinde başlatılan ve yaklaşık 800 metrelik içme suyu hattı döşeme çalışmalarını bizzat yerinde inceleyen Tanğlay, şehrin gelişen ve  büyüyen bölgelerindede alt yapı çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğinin altını çizdi.

İçme suyu hattı çalışmalarının, bölgedeki vatandaşların su ihtiyacını karşılamak ve yaşam kalitesini artırmak adına büyük önem taşıdığını belirten Tanğlay, "Altyapı çalışmaları, şehirleşmenin en temel unsurlarından biridir. Sağlıklı ve kesintisiz içme suyu sağlamak için titizlikle çalışıyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında, bölge sakinlerimiz temiz ve güvenilir içme suyuna kavuşacak," şeklinde konuştu.

Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay (3)

"Amacımız, Bitlis'i daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmektir"

Başkan Tanğlay, çalışmaların hızla ve sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için sahada görev yapan ekiplerden bilgi aldı ve çalışmalara katılan işçilere kolaylıklar diledi. Ayrıca, altyapı projelerinin, sadece bugün için değil, gelecekte de şehrin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde planlandığını ifade etti.

Bakan Uraloğlu Yarın Bitlis'e Geliyor Bakan Uraloğlu Yarın Bitlis'e Geliyor

Başkan Tanğlay, "Belediye olarak, altyapıdan üstyapıya, çevre düzenlemesinden sosyal projelere kadar her alanda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Amacımız, Bitlis'i daha yaşanabilir ve modern bir şehir haline getirmektir," dedi.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Beşminare Mahallesi sakinlerinin uzun yıllar sorunsuz bir içme suyu altyapısına sahip olacağını belirten Tanğlay, belediye olarak vatandaşların ihtiyaçlarına en hızlı ve etkin şekilde cevap vermeye devam edeceklerini vurguladı.Bitlis Belediye Başkanı Tanğlay (2)-1

Muhabir: (Vedat Çelebi)