DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis Basın Derneğinden Kaymakam Özkan’a Ziyaret

Videoyu Aç Bitlis Basın Derneğinden Kaymakam Özkan’a Ziyaret
A
a

Bitlis’te yeni kurulan Bitlis Basın Derneği BİBAD Başkan ve üyeleri Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Gökhan Kılıç,  Başkan Yardımcısı Turgut Hüseyni ve dernek üyesi gazetecileri Kaymakamlık Makamında kabul ederek bir süre görüşen Kaymakam Özkan yeni Derneğin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Bitlis Basın Derneği BİBAD Başkanı Gökhan Kılıç Kaymakam Özkan’a Yeni Kurulan dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
    
Ziyaretten Duyduğu Memnuniyet Dile getirerek teşekkür eden kaymakam Özkan yaptığı açıklamada gazetecilerin vatandaşla devlet ve siyasetçi arasındaki en önemli köprülerden birisi olduğunu söyledi.
Gelişen teknoloji ile beraber haber alma haber verme hızının çok arttığını vurgulayan Kaymakam Özkan: “İnternet aracılığı ile Türkiye’nin her yerinden her an en küçük olayı öğrenip vatandaşlara ulaştırma gibi önemli ve zor bir görevi üstleniyorsunuz. Eleştirel haberler, dozu aşılmadan, yapıcı olması maksadıyla yapılıyor. Eleştirinin yanı sıra övgüye değer, başarılı çalışmalar da haberleştiriliyor. Farklı kurumlara mensup kişilerin bir araya gelmesi ile oluşturulan Bitlis Basın Derneğinin başarılı çalışmalara imza atacağına inanıyorum. Derneğin Bitlis’e hayırlı olmasını temenni ediyorum.’’ Dedi

Ziyaret Sonrası Kaymakam Özkan Bitlis Basın Derneği BİBAD Başkanı Gökhan Kılıç ve dernek üyesi Gazetecilere teşekkür etti
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.