Slayt Gösterisi
Losev

Bitlis Basın Cemiyetinin açılış ve tanıtımı gerçekleşti

Videoyu Aç Bitlis Basın Cemiyetinin açılış ve tanıtımı gerçekleşti
A
a

Bitlis Basın Cemiyeti’nin (BİBACEM) hizmet vereceği yeni merkezinin açılışı ve tanıtımı gerçekleşti.

Açılış konuşmasını yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, doğrusu tabii basını yakından takip etmek zorundayız. Buradaki kardeşlerimiz güzel bir girişimde bulunmuşlar kendilerinin bu cesaretinden dolayı kutluyoruz. Doğrusu işiniz kolay değil gazetecilik gerçekten zor bir meslek ve maden ocağında çalışanlar gibi basın çalışanlarında erken yıpranmalarından dolayı hem emeklilikte hem de diğer konularda devamlı öncelikli yıpranma hakları vardır. Çünkü sürekli koşturuyorlar şimdi görüyorsunuz Afrin’den bize haber ulaştıran bize görüntü ulaştıran bu kardeşlerimizdir. Bitlis’in katkısında büyük katkınız var. Bitlis tanıtım günleri düzenledik İstanbul’da bu arkadaşlarımızın büyük emekleri vardır. Ayrıca yerlerini gidip ziyaret edeceğiz gerekli desteği sağlayacağız dedi. 

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu ise yaptığı konuşmada, bu kadim şehri tanıtma bu tarihi ve güzel mirası çok zengin olan bu şehri doğal güzellikleri güzel mirasıyla tanıtmakta bizim en önemli misyonumuzu basın kuruluşlarımız bunu yapıyor. Bu anlamda inşallah arkadaşlarımızın kurmuş olduğu bu cemiyet münasebetiyle zaman zaman yaptıkları bu çalışmalarla ben inanıyorum ki ilimizin tanıtımıyla çok ciddi katkılar sağlayacaklarına eminim. Gerçekten çok zor şartlarda görev yapan basın emekçilerimiz var sayın Genel Başkan Yardımcımızın da ifade ettiği gibi zaman zaman şehit olan ve zor koşullarda vermiş oldukları bu haberciliği insanlarımıza vatandaşlarımıza duyurmada çok ciddi misyon göstererek zor koşullarda görev yapan bizim basın emekçilerimizden de yaralılara da acil şifalar diliyorum. Samimi olarak söylemek gerekirse çalışmış oldukları koşullar çok ciddi zor koşullar ama bize onlar sayesinde birçok gerçeği görme fırsatımız olmaktadır. Güzel işler altına imza atacaklarına inanıyorum tekrar arkadaşları kutluyorum dedi. 

Bitlis Basın Cemiyeti’nin (BİBACEM) Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kılıç konuşmasında, Öncelikle biraz cemiyetimizden bahsetmek istiyorum. Bu gün hep birlikte açılışını yapacağımız Bitlis Basın Cemiyeti’ni gerek yerel ve gerekse ulusal alanda çalışan Gazeteci meslektaşlarımızla birlikte kurma kararı aldık ve bu karar neticesinde de meslektaşlarımızı tek çatı altında toplamak maksadıyla bu fikrimizi hayata geçirdik. 
Bitlis Basın Cemiyeti olarak gece gündüz demeden, her türlü koşulda, insanların zamanında, doğru ve tarafsız bir şekilde haber almalarını sağlayan meslektaşlarımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıları çözmenin yanı sıra ilimizin tanıtımını da destek sunmak için de elimizden gelen gayreti göstereceğiz. 
Bu anlamda ilimizin tanıtımına katkı sunmak adına Bitlis Basın Cemiyeti olarak ilk etapta Sarı Kalem adını verdiğimiz bir haber ve tanıtım dergisini çıkaracağız. 
Bitlis Basın Cemiyeti olarak siz kıymetli misafirlerimizin de destekleriyle ilimiz adına güzel çalışma ve projelere imza atacağımıza olan inancımızın sonsuz olduğunu ifade etmek istiyorum.
Bir kez daha bu mutlu ve bir o kadar anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.

Açılışa, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Ak Parti Bitlis İl Başkanı Nesrullah Tanğlay, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, Bitlis İl Emniyet Müdür Yaman Ağırlar, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, STK temsilcileri ve çok sayıda protokol üyeleri katıldı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.