Losev

Bitlis Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarından 20 Aday Elendi İddiası

Videoyu Aç Bitlis Ak Parti Milletvekili Aday Adaylarından 20 Aday Elendi İddiası
A
a

Temayül yoklamalarının ardından Parti Genel Merkezi'nde yapılan mülakatlarda sona erdi.

Parti bütünlüğünü ve yapısını korumak için aday adaylarını titiz bir mülakattan geçiren 12 Alt Komisyon, raporunu hazırlayarak 'Ara Komisyon'a teslim etti. 6 bin aday adayından 4 bini temayül ve mülakatlardan geçemedi. 
 
29 ADAY ADAYINDAN 9'U KOMİSYON LİSTESİNDE!
 
Haber merkezimizin edinmiş olduğu bilgilere göre; Bitlis Ak Parti Milletvekili 29 aday adayından, 20 aday adayının elendiği 9 adayında ara komisyona listeleri gönderildiği öğrenildi.
 
GÜROYMAK ADAY ADAYLARI LİSTEDE YOK!
 
Ayrıca belirtilen listede 4 kişi Tatvan merkez'den 1 kişi Mutki listesinden 4 kişi ise Bitlis merkez listesinden olduğu özelikle Mutlu'ların listede yer alınmadığı dikkatlerden kaçmadı.
 
VEDAT DEMİRÖZ’ÜN OLDUĞU LİSTE OLMADIĞI BİR LİSTE!
 
Vedat Demiröz her ne kadar Bitlis Ak Parti Milletvekili olsada, bir Bitlis milletvekili olarak kimse onu görmedi. Sürpriz bir şekilde Ak Parti’den milletvekili seçilen Demiröz, bu seçimde onun olduğu ve olmadığı bir liste hazırlandığı belirtiliyor.
 
DEMİRÖZ’ÜN OLMADIĞI LİSTEDE ZEKİ PEKER!
 
Vedat Demiröz’ün olmadığı listede ilk sırada Zeki Peker’in olduğu, daha önceki seçimde Peker’e üçüncü sıra verilmişti. Fakat bu listede Demiröz’ün birinci sırasını devralan Peker olduğu söyleniliyor.
 
En üst komisyonunda başbakanında değerlendireceği her ilin çıkaracağı milletvekili sayısı bunun iki katı olacağı belirtiliyor.
Kaynak : Bitlis Haber13 / Haber Merkezi

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.