DEM Bitlis Belediye
Losev

Bitlis 8 Ağustos Mahallesi'nde 3 kilometrelik yol sıcak asfalt çalışması tamamlandı

Videoyu Aç Bitlis 8 Ağustos Mahallesi'nde 3 kilometrelik yol sıcak asfalt çalışması tamamlandı
A
a

Bitlis 8 Ağustos mahallesinde su, kanalizasyon, doğalgaz gibi alt yapılarının tamamlanmasının ardından istinat duvarlarını ile yol genişletme işlemleri de tamamlandı.

Vatandaşların yazın toz, kışın ise çamurlu yollardan geçmemeleri işlemleri bitirdikten sonra hemen yolları sıcak asfaltla kaplayarak vatandaşların hizmetine sunuldu.
Yapılan yol ve diğer hizmetlerle vatandaşlar  mahallelerde daha rahat edecekler.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, daha güzel ve yaşanılabilir bir Bitlis için tüm imkanları seferber ettiklerini söyledi.

Bitlis gibi köklü tarihe sahip bir kentte yakışır şekilde hizmetleri yürüttüklerini belirten Başkan Tanğlay, şöyle konuştu; “Bitlis köklü bir tarihe sahip. Göreve geldiğimiz günden itibaren bunun bilincinde olarak çalışmalar yürüttük. Öncelikle bizim kangrene dönüşmüş alt yapı çalışmalarını bitirmemiz gerekiyordu. Bunu kısa bir zamanda vatandaşları mağdur etmeden yaptık. Alt yapı çalışmalarının ardından kentte üst yapı çalışmalarına başladık. Öncelikle dar olan yolları genişleterek  istinat duvarları yaptık. Daha sonra tüm yollara sıcak asfaltla kapladık. 8 Ağustos mahallemizde de çalışmaların büyük kısmını bitirdik.  Vatandaşlarımız artık çamurlu yollardan geçmeyecek. Bunun yanı sıra kaldırımları da tamamlayarak yolları daha güvenli ve kullanışlı hale getirdik. Vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda da duvar ve evlerinin önüne kadar sıcak asfalt yaptığımız yerlerde oldu. Bizim için önemli olan vatandaşların memnuniyetidir. Bunu da yerine getirdiğimizi düşünüyoruz” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.