Losev

Bitlis 2018-2019 eğitim öğretim yılı düzenlenen törenle başladı

Videoyu Aç Bitlis 2018-2019 eğitim öğretim yılı düzenlenen törenle başladı
A
a

Bitlis 2018-2019 eğitim öğretim yılı Şehit Mahir Ayabak ilkokulunda düzenlenen törenle Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu katılımıyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda ilk olarak İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz açılış konuşması yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Vali İsmail Ustaoğlu yaptığı konuşmada “İlimiz genelinde 90 binin üzerinde öğrenci, 5 binin üzerinde öğretmenimizle inşallah 2018-2019 eğitim öğretim sezonumuzu bugün itibariyle başlatıyoruz. Geleceğimizin teminatı, ülkemizin geleceğini teslim edeceğimiz bu yavrularımızın eğitimi, yetiştirilmesi hepimiz için çok çok önemli. En önemlisi de bu yavrularımızın ülkenin geleceğinde söz sahibi olması noktasında milli ve manevi değerlerine sahip, ülkesini milletini seven, bayrağına sevdalı, manevi anlamda da belli bir donanım içerisinde yetişmiş olması çok önemli arz ediyor. Burada en önemli görev başta aileler olmak üzere tabi ki kıymetli öğretmenlerimize düşüyor. Öğretmenlerimizin yavrularımızı geleceğe hazırlama noktasında onları ilmek ilmek, nakış nakış yetiştirerek büyük fedakarlık göstereceklerinden hiç şüphem yoktur. Yeni eğitim ve öğretim hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Vali Ustaoğlu, ayrıca yaz döneminde yoğun çaba sarf ederek okulların fiziki donanımlarının daha iyi seviyelere çıkarıldığını da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından program öğrenciler şiir ve müzik dinletisi ile devam etti. Törenin ardından Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler, 1. Sınıf öğrencilerini ziyaret ederek kitap dağıttı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.