Losev

Birgi'ye İmam-I Birgivi Kültür Sanat Merkezi

Videoyu Aç Birgi'ye İmam-I Birgivi Kültür Sanat Merkezi
A
a

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof Galip Akhan'ı Makamında Ziyaret Eden Başkan A.Mahmut Badem, Birgi’De Bir Yüksekokul Açılması Konusunda Görüşmelerde Bulundu.

Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, Ödemiş’te üniversite kurulması konusunu seçimlerden önce sıklıkla dile getirmişti. İki aylık görev süresinde bir taraftan kutlama ziyaretlerini kabul eden Başkan Badem, bir taraftan da vaat ettiği projeleri gerçekleştirmek için görüşmeler yapıyor.
Geçtiğimiz günlerde Birgi merkezli bir yüksekokul açılması konusunda İzmir Katip Çelebi Üniversitesi yetkilileri ile görüşmeler yapılarak, İmamı Birgivi Kültür Sanat Merkezi açılması konusunda mutabakata varılmıştı. Derviş Ağa Medresesi’nde açılması planlanan merkez için üniversite yetkilileri ile çalışmalara başlandı.
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof Galip Akhan'ı makamında ziyaret eden Başkan A.Mahmut Badem, Birgi’de bir yüksekokul açılması konusunda görüşmelerde bulundu. Birgi’deki tarihi yapıtların korunması ve restorasyon çalışmaları içinde Katip Çelebi Üniversitesi’nden danışmanlık hizmeti alınması konusu görüşüldü.
İmamı Birgivi Kültür Sanat Merkezi için çalışmalar yapmak üzere İzmir Katip Çelebi Üniversitesi’nden danışmanlar önümüzdeki günlerde Ödemiş'e gelecek.

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.