Slayt Gösterisi
Losev

Binali Yıldırım: İmamoğlu ile yayına bir şartla çıkarım

Videoyu Aç Binali Yıldırım: İmamoğlu ile yayına bir şartla çıkarım
A
a

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, CHP'li rakibi Ekrem İmamoğlu'nun televizyon programına çıkma çağrısına yanıt verdi.

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, CHP’li rakibi Ekrem İmamoğlu’nun televizyon programına çıkma çağrısına “Hangi kanalda kiminle yapacağımız benim açımdan fark etmez. Hiçbir problem yok. Ben her türlü, her platformda varım. Tek bir şartım var, ben İstanbul’u konuşmak istiyorum” dedi.

‘KAZANDIM AÇIKLAMASI HATAYSA, HATA BENİM’

Yıldırım, FOX TV’de İsmail Küçükkaya’nın sunduğu Çalar Saat programına konuk oldu. Seçim gecesi yaptığı “Kazandık” açıklaması sorulan Yıldırım, “Yüzde 98’den fazlası açılmış, bundan sonrası değişmeyecek dediler. Ben bu açıklamayı yaptım. Bu bir hataysa hata benim” diye konuştu.

Yıldırım, “Artık ortak İstanbul hayalini, bu şehrin geleceğini konuşmak istiyorum, Rakibime diyorum ki, artık İstanbul’a dönelim. İstanbul’un projelerini konuşalım. Benim rakibim Ekrem İmamoğlu” ifadelerini kullanırken, sosyal medyayı da eleştirdi.

‘TROLLER İLETİŞİMİN GÜVENLİĞİNE ZARAR VERİYOR’

“Sosyal medya denen şey çıktı, mertlik bozuldu. Konuyu tek taraflı düşünmemek lazım, her iki tarafta da bu yapılıyor. Bir şey söylüyorsunuz, neyi söylemeye çalıştığınız bir kenara bırakılıyor, önü arkası kesilerek polemik oluşturulmaya çalışılıyor” diyen Yıldırım, eleştirilerine şöyled evam etti: “Sosyal medyada tahribat oluyor, etkisi de hemen geçiyor, saman alevi gibi. Sosyal medya hayatımızın bir gerçeği ama sosyal medya sorumsuz medya değil, troller iletişimin güvenilirliğine zarar veriyor.”

‘İMAMOĞLU İLE TELEVİZYONA ÇIKARIM’

Yıldırım, İmamoğlu ile bir televizyon programına çıkma önerisi hakkında ise “Hangi kanalda kiminle yapacağımız benim açımdan fark etmez. Hiçbir problem yok. Ben her türlü, her platformda varım. Tek bir şartım var, ben İstanbul’u konuşmak istiyorum. İstanbul dışında konuşamayacağımdan değil, İstanbul’a haksızlık etmek istemem. İstanbulluları da ekrana bağlayıp zamanını yemememiz lazım” ifadelerini kullandı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.