DEM Bitlis Belediye
Losev

Bilinçli Gençler Kulübü Kahvaltıda Bir Araya Geldiler

Videoyu Aç Bilinçli Gençler Kulübü Kahvaltıda Bir Araya Geldiler
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü, Bitlis Valisi Orhan Öztürk ve Eşi Emine Öztürk’ün davet etmiş oldukları kahvaltıda bir araya geldiler. Vali ve Eşinin geniş bir öğrenci topluluğunu ağırlamaları, gençliğin sorunlarını ve taleplerini dinlemeleri gençlere verdikleri önem ve değerini gösterdiler.

Görüşme sonunda Bitlis Valisi Orhan Öztürk ve  Eşi Emine Öztürk’ün gençliğe karşı duyarlılıkları ve desteklerini yakından hissetme ve görme şansına sahip olmanın mutluluğunu yaşayan Bilinçli Gençler Kulübü üyeleri yapacakları faaliyet ve etkinlikleri daha heyecanla yapabilmek için son derece teşvik edici olduğunu dile getirdiler.

Bitlis Eren Üniversitesi Bilinçli Gençler Kulübü; Bitlis Valisi Orhan Öztürk ve  Eşi Emine Öztürk’e teşekkür edip hatıra fotoğrafı çektirdiler. Vali konağında gençleri kabul eden Öztürk, kahvaltı sonrası üniversite öğrencilerinin sıkıntı ve isteklerini dinledi.

Vali Orhan Öztürk’ün gençleri çok iyi anladığı ve yapılan projelere destek vereceğini belirten Bilinçli Gençler Kulübü Başkanı Cihan Karabulut, yapılan ziyaretin projelerde başarı oranını etkileyeceğini söyledi.

Karabulut, “Yaptığımız görüşme sonunda Sayın Valimiz ve eşinin gençliğe karşı duyarlılıklarını ve desteklerini yakından görme fırsatı yakaladık. Bilinçli Gençler kulübü olarak yapacağımız faaliyet ve etkinlikleri daha heyecan içerisinde yapabilmek için son derece teşvik edici olmuştur” dedi.



 
Kaynak : Bitlis Haber13 / Nazım Gündoğdu

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.