DEM Bitlis Belediye
Losev

BİGİAD tarafından Tatvan’da istişare toplantısı

Videoyu Aç BİGİAD tarafından Tatvan’da istişare toplantısı
A
a

Bitlis Genç İşadamları Derneği (BİGİAD) tarafından, Bitlis'in Tatvan ilçesinde istişare toplantısı düzenledi.

Tatvan Kardelen Oteli'nin toplantı salonunda düzenlenen toplantıda yatırımcıların sorun ve sıkıntıları masaya yatırılarak, çözüm yolları noktasında istişarelerde bulunuldu. İletilen sorunların çözümü için karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda yatırıma engel teşkil eden sorunlarla ilgili gerekli notlar alındı.

Düzenlenen toplantıda konuşan BİGİAD Genel Başkanı Bilal Adabağ, BİGİAD genel merkezi olarak sık sık bu tür toplantılar yaptıklarını söyledi. Toplantı yapılmasındaki amacın yatırımın önündeki engelleri ortadan kaldırmak olduğunu kaydeden Bilal Adabağ, bölgenin zenginliklerine dikkat çekti.

Daha sonra ise BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin ve AK Parti Bitlis Milletvekili Cemal Taşar birer selamlama konuşması yaptı. Selamlama konuşmalarının ardından ise, BİGİAD üyeliğinden istişare kuruluna terfi eden üyelere plaketleri takdim edildi.

Düzenlenen toplantıya kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu ve meclis üyeleri ile BİGİAD yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.