Losev

Bigiad'tan Soma İçin Taziye Mesajı

Videoyu Aç Bigiad'tan Soma İçin Taziye Mesajı
A
a

Bitlis Genç İş Adamları Derneği (BİGİAD) Bitlis Şubesi tarafından Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası için taziye mesajı yayınlandı.

BİGİAD Bitlis Şube Başkanı Cengiz Şahin tarafından yayımlanan mesajda, yaşanan üzücü olaydan ötürü duyulan üzüntü dile getirilerek, olayda hayatını kaybeden maden şehitlerine Allah'tan rahmet, yaralı kurtulan işçilere acil şifalar, kederli ailelerine ise başsağlığı ve sabır dilendi.

Taziye mesajında Soma'da yaşanan üzücü olayın kendilerini derinden üzdüğünü ifade eden Şahin, "Yerin metrelerce altında çalışıp evlerine ekmek götüren maden işçilerimizin hayatını kaybetmesi bizleri derinden üzmüştür. Somalı kardeşlerimizin acılarını paylaştığımızı samimi duygularımızla ifade etmek istiyoruz. Şehit olan madenci kardeşlerimize, Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına, Soma halkına ve tüm Türkiye'ye başsağlığı diliyor, mahsur durumda olan madenci kardeşlerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ediyoruz. Yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyoruz.

Şu an için düşündüğümüz tek şey içeride mahsur kalan madencilerin bir an önce sağ salim kurtarılması; sevenlerine, ailelerine, bizlere kavuşturulmasıdır. Allah, bu ülkeye bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.