DEM Bitlis Belediye
Losev

Bigader’den Basın Bayramı Mesajı

Videoyu Aç Bigader’den Basın Bayramı Mesajı
A
a

Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneği (BİGADER) Başkanı Mahir Okay, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında basının her zaman doğru, ilkeli, tarafsız ve hızlı haber anlayışıyla toplumu en hızlı ve en doğru şekilde yönlendiren araç olduğunu belirten Okay, meslektaşlarının basın bayramını tebrik etti.

Basının aynı zamanda kamu görevi yaptığını kaydeden Mahir Okay, “Geçmişte olduğu gibi günümüzde de toplumsal yaşantımızda basının çok önemli bir yeri vardır. Basın yayın kuruluşları toplumun haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından son derece önemli kurum ve kuruluşlardır. Bireyin haber alma hakkını sağlayan, doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir.

Kamuoyunu aydınlatmak için her ortamda, her koşulda, zor şartlar altında, sorumluluk duygusu içinde görevlerini yerine getiren basın mensuplarımızı takdir etmemek mümkün değildir. Bilginin elde edilmesi ve kitlelere ulaştırılmasına doğru, tarafsız ve hızlı haber iletmeyi ilke edinen tüm basın mensuplarımızın bayramını en iyi dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dileğiyle sevgi ve saygılar sunarım” diye konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.