DEM Bitlis Belediye
Losev

Bigader: Gazze’de İnsanlık Ölüyor

Videoyu Aç Bigader: Gazze’de İnsanlık Ölüyor
A
a

Gazze’de ki masum insanlara karşı saldırılarını her geçen gün şiddetlendirerek artıran İsrail’e bir kınamada Bitlis Basın Ve Gazeteciler Derneğinden (Bigader) geldi.

Gazze’deki masum insanlara karşı saldırılarını her geçen gün şiddetlendirerek artıran İsrail’e bir kınamada Bitlis Basın ve Gazeteciler Derneğinden (BİGADER) geldi.

BİGADER Başkanı Mahir Okay, Gazze’de her geçen gün masum ve mazlum insanların ve en önemlisi de insanlığın öldüğünü, yaşanan tüm bu vahşet karşısında ise tüm dünyanın sessiz ve lal kaldığını söyledi. Masum ve mazlum hiçbir insanın gerekçe ne olursa olsun hunharca öldürülemeyeceğini, ancak İsrail’in Gazze’de her geçen gün hunharca ve insanlığa sığmayacak şekilde ölümlere neden olduğunu kaydeden Mahir Okay, yaşanan vahşeti bir basın derneği olarak binlerce kez kınadıklarını ifade etti. İsrail’in Gazze’de yaşattığı insanlık dramına sessiz kalan başta Birleşmiş Devletleri (BM), Avrupa Birliği (AB) ve tüm dünyayı bu vahşete karşı durmaya davet eden Okay, “Gazze’de yaşananlar içimizi acıyor. Gazze’de her geçen gün kardeşlerimiz ölüyor. Gazze’de her şeyden öte her geçen gün bu vahşete sessiz kalan ve görmemezlikten gelen insanların insanlığı ölüyor. Gün artık yıllardır Gazze halkına ve kardeşlerimize bomba yağdırarak onları öldüren, onları sevdiklerinden ayıran, binlerce çocuğu, genci ve yaşlıyı ya yetim ya da sakat bırakan ve öldüren İsrail’e ‘dur, artık yeter’ deme günüdür. Zira bu günde, bu vahşete sessiz kalan başta müminler olmak üzere herkes ahirette bunun vebalini altındadır. Bir kez daha buradan insanlara, insanlığı haykırmak istiyoruz. Gazze’de her gün mahsum insanlar öldürülüyor ve katlediliyor. Gazze’de vahşice ölümlere sebep olan İsrail’e artık dur deme günü gelmiştir. Bu gün artık bu insafsızlığa ve insaniyetsizliğe son verilmesi noktasında yekvücut ve tek ses olup katil İsrail’e lanet okuma günüdür” diye konuştu.

“GAZZE’DE İNSANLIK ÖLÜYOR”

İsrail her gün dünyanın gözü önünde, günahsız ve masum hiçbir şeyden haberi olmayan tertemiz çocukları öldürdüğünü anlatan Okay, “İsrail Gazze’de aslında her şeyden öte insanların insanlığını öldürüyor. Gazze’de insanlık ölüyor. Yaşanan vahşet ve vahşete karşı sessiz kalınma ancak bunun göstergesidir. Ancak bir gerçek var ki, Gazze halkı hiçbir zaman olmadığı kadar bu gün kardeşlerinin duası ve kardeşliğine ihtiyaç duyuyor. Bu kardeşlerimizden bu mübarek Ramazan ayında dualarımızı, desteklerimizi ve en önemlisi kardeşliğimizi esirgememeliyiz. Allah Gazze’de ki kardeşlerimizin yar ve yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.