DEM Bitlis Belediye
Losev

BİDFOD'dan Karma Fotoğraf Sergisi

Videoyu Aç BİDFOD'dan Karma Fotoğraf Sergisi
A
a

Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği (BİDFOD), karma fotoğraf sergisi açtı.

Ahlat Kültür Merkezi’nde yapılan sergi açılışına Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş, Ahlat İlçe Kaymakamı Osman Dölek, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynal Kılıç, çok sayıda fotoğraf sanatçısı ve vatandaşlar katıldı.

Açılışı engelli Emre Alçiçek ile birlikte protokol yaptı. Açılışın ardından sergiyi gezen protokol ve çok sayıda fotoğraf sanatçısı, sergideki fotoğrafların oldukça kaliteli ve güzel olduğunu ifade ettiler.

Konu hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan BİDFOD Başkanı Samet Adıyaman, açmış oldukları fotoğraf sergisine gerek yurt içi gerekse yurtdışından oldukça ilgi gösterildiğini ifade ederek, serginin 3 gün daha devam edeceğini söyledi.

Adıyaman, “Sergiye yurt içi ve yurtdışından çok sayıda fotoğraf ile birlikte fotoğraf sanatçısı da katıldı. BİDFOD, haziran ayı etkinlik programı kapsamında serbest konulu fotoğraf sergisi açtık. Etkinlik sergi açılışı ile başladı. 19-20-21-22 Haziran 2014 tarihleri arasında gezi programları ile devam edecek. İlçemize gelen fotoğrafçılarla birlikte fotoğraf gezileri düzenleyeceğiz. Etkinliğimizin amacı, doğal ve kültürel açıdan ülkenin en güzel köşelerinden biri olan tarihin şehri, Bitlis ve ilçelerini Türkiye genelinde fotoğrafın gücünü kullanarak tanıtmak. Ülkenin dört bir yanından ve yurt dışından gelen fotoğraf tutkunu ve profesyonel fotoğraf çalışmaları yapan sanatçıların ilçemize gelmesinden dolayı da mutluyuz. Etkinlik aracılığı ile fotoğraf sanatının gelişmesine, Bitlis ve ilçelerine ait kültürel değerlerin tanıtılmasına katkı sağlamayı hedefliyoruz. Etkinlik çerçevesinde ilçemize gelen fotoğraf sanatçılarıyla birlikte Ahlat’taki tüm tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra Adilcevaz ve Bitlis merkezde de fotoğraf gezilerimiz olacak. Öncelikle sergi salonunun tahsis edilmesinde bize destek veren Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru ve sergimize katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra verilen kokteyle sergi devam etti.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.