Losev

BİDER Başkanlığına Norşin'li iş adamı Celal Cerenoğlu seçildi

Videoyu Aç BİDER Başkanlığına Norşin'li iş adamı Celal Cerenoğlu seçildi
A
a

Sultanbeyli Bitlis İli ve İlçeleri Derneği'nin yapılan olağan genel kurul toplantısında Celal Cerenoğlu, Dernek Başkanlığına seçildi.

BİGİAD üyesi Norşin'li iş adamı Celal Cerenoğlu 17.12.2017  tarihinde İstanbul Sultanbeyli'de yapılan Bitlis İli ve İlçelerinin 4. olağan kongresinde dernek başkanlığına seçildi.

İstanbul Sultanbeyli'de faaliyet gösteren Sultanbeyli Bitlis İli ve İlçeleri Derneği Celal Cerenoğlu seçimi kazanırken, seçim sürecinde gösterilen ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Celal Cerenoğlu Sultanbeyli Bitlis İli ve İlçeleri Derneği olarak en büyük amacımız; Bitlis'li insanımıza umut vaat edici bir gelecek oluşturmak, paylaşmayı ve dayanışmayı birlik ve beraberlik içerisinde, hızla gelişen bu zamanda, Bitlis ve ilçelerinin hak ettiği yeri almasını sağlamaktır. Unutulmamalıdır ki Derneğimizin gücü biriliğimizden gelmektedir. Derneğimiz ve üyelerimizin amacı tek ve aynı; Bitlis ve İlçelerini onurla temsil etmek, Bitlis e İlçelerini dünyaya tanıtmak dedi.

BİDER olarak Bitlis ve İlçelerinin kültürel, sosyal, ekonomik ve moral kalkınmasına etkin ve çok yönlü katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirten Cerenoğlu, Bitlis ve İlçeleri için başlatmış olduğumuz iş birliği, güç birliği hareketiyle, Bitlis İli ve İlçeleri Derneği ile daha iyi işler başaracağız. Derneğimiz güçlü, büyük Bitlis ve İlçeleri’nin imarında, önemli katkı sağlayacağımızdan hiçkimsenin şüphesi olmasın dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.