Losev

BİBACEM'den Tatvan Belediye Başkanı Aksoy'a ziyaret

Videoyu Aç BİBACEM'den Tatvan Belediye Başkanı Aksoy'a ziyaret
A
a

Bitlis Basın Cemiyeti (BİBACEM) yönetim kurulu üyeleri Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kılıç ile  Yönetim Kurulu üyeleri Turgut Hüseyni, Mustafa Yüzer ve Muhammed Emin Şen ile birlikte Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret ettiler. 

Sahil Projesiyle, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından düzenlenen “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anketi sonuçlarına göre yılın belediye başkanı seçilen Başkan Aksoy, gazetecilik mesleğinin zorluklarının farkında olduklarını belirterek,  yaptıkları hizmetlerin halka duyurulması noktasında önemli bir görevi üstlendiklerini dile getirdi.

BİBACEM Başkanı Gökhan Kılıç ise aldıkları ödülden dolayı Ahlat belediyesi Günkırı Belediyesi ve Tatvan belediyesini tebrik ettiklerini söyleyerek bu kentin hep bir adım önde olması için basın olarak her zaman çalışan belediyelerin yanında olacaklarını belirtti. BİBACEM Başkanı Kılıç sözlerine şöyle devam etti: 

Gazeteciler kamu görevi yapıyor. Kamu ile halk arasındaki köprü görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda yaşadığımız sıkıntılarımızı da kamu yöneticileri ile çözmeye çalışıyoruz. Bu konuda kamunun haber alma hakkını layıkıyla yerine getireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.