Slayt Gösterisi
Losev

BEÜ TÜBİTAK Destek Projesi Kabul Edildi

Videoyu Aç BEÜ TÜBİTAK Destek Projesi Kabul Edildi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesinde yapılacak olan XII. Uluslararası Nükleer Yapı Özellikleri Konferansı (NSP2019) için Düzenleme Komitesi adına Üniversitemiz Öğretim Üyesi Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezai Yalçın'ın yürütücülüğünü yaptığı Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 2223-B Yurtiçi Bilimsel Etkinlik Düzenleme Desteği Projesi kabul edildi.

Bitlis Eren Üniversitesinde 11 - 13 Eylül tarihlerinde yapılacak olan XII. Uluslararası Nükleer Yapı Özellikleri Konferansı ile dünyadaki tüm araştırmacılara Nükleer Fizik ve ilgili konularda araştırma sonuçlarını ve faaliyetlerini sunmaları için bir fırsat verilmesi amaçlanıyor. Konferansın, tüm katılımcılara yüz yüze yeni fikir ve uygulama deneyimlerini paylaşmaları, araştırma ilişkileri kurmaları ve gelecekteki işbirlikleri için akademik ortaklar bulmaları için fırsatlar sunacağını belirten Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sezai Yalçın, projenin TÜBİTAK tarafından desteklenmesinin kendileri açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Bu konferansın hem ulusal hem de uluslararası düzeyde çok faydalı olacağını belirten Prof. Dr. Yalçın, XII. Uluslararası Nükleer Yapı Özellikleri Konferansı'nın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek ilgili tüm araştırmacıları konferansa beklediklerini ifade etti.

Konferansa ilişkin detaylara NSP2019 web sitesi http://nucleus.beu.edu.tr/ linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.