DEM Bitlis Belediye
Losev

BEÜ Rektörü Erdal Necip Yardım’a plaket

Videoyu Aç BEÜ Rektörü Erdal Necip Yardım’a plaket
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi’nin (BEÜ) ev sahipliğinde 11-13 Ekim tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Bitlis Tarihi ve İdris-i Bitlisi Sempozyumu nedeniyle BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’a plaket verildi.

Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş ve üyeleri Rektör Yardım'a katkılarından dolayı plaket takdim etti. Sempozyumun çok verimli geçtiğini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Demirtaş, maddi ve manevi bütün destekleri için Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım'a teşekkürlerini iletti.

İstanbul'da düzenlenen Bitlis Tanıtım Günlerinin aynı tarihlerde olması nedeniyle sempozyuma katılamadığını dile getiren Rektör Prof. Dr. Yardım, sempozyumun başarılı bir şekilde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, emeklerinden dolayı düzenleme kurulu üyelerini tebrik etti. Ziyarette, Doç. Dr. Salih Mercan, Dr. Öğretim. Üyesi Ebru Mandacı, Dr. Öğretim Üyesi Erdem Karaca, Dr. Öğretim Üyesi Fatih Gencer, Dr. Öğretim Üyesi Hasan Taşkıran ve Dr. Öğretim Üyesi Zülfiye Koçak bulundu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.