Losev

BEÜ İle Koop-İş Sendikası Arasında Toplu Sözleşme İmzalandı

Videoyu Aç BEÜ İle Koop-İş Sendikası Arasında Toplu Sözleşme İmzalandı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında, BEÜ’nde görev yapan personelleri kapsayan yeni dönem toplu iş sözleşmesi törenle imzalandı.

01 Ocak 2022 ile 01 Ocak 2024 tarihleri arasındaki dönemi kapsayan toplu iş sözleşmesi imza töreni, BEÜ'nün senato salonunda gerçekleşti. Sözleşmeye BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ile KOOP-İŞ Sendikası adına Van Şube Başkanı Ayhan Özbek imza attı.

Törende açıklama yapan Rektör Elmastaş, “Çalışanlarımızı desteklemek, onların özlük haklarını iyileştirmek ve korumak için gerekli hassasiyeti gösterdik. Çalışanlarımızın hak ve menfaatlerini teminat altına almak, düzenli ve verimli çalışmalarını sağlamak amacıyla imzalanan toplu iş sözleşmesinin, Üniversitemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KOOP-İŞ Sendikası Van Şube Başkanı Ayhan Özbek ise, Üniversitede işçi statüsünde çalışan personele yönelik imzalanan bu toplu iş sözleşmesi kapsamında, ücretlerde ve sosyal haklarda iyileştirmeler yapıldığını ifade ederek, “Sayın Rektörümüze şükranlarımızı sunuyoruz. İşçilerimizi mutlu eden bir sözleşme oldu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İmza töreninde, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Atlı ile BEÜ’nin diğer komisyon üyeleri ve sendika temsilcileri de hazır bulundu.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.