DEM Bitlis Belediye
Losev

BEÜ ile İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi ek protokolü imzalandı

Videoyu Aç BEÜ ile İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi ek protokolü imzalandı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım, BEÜ ile KOOP - İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü'nü İmzaladı.

696 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 127'nci maddesiyle 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye eklenen geçici 23'üncü maddesi kapsamında alt işveren bünyesinde taşeron işçi olarak çalışmakta iken, 02.04.2018 tarihi itibariyle Bitlis Eren Üniversitesinde sürekli işçi kadrolarına geçişleri yapılan personelin ücret ile mali ve sosyal haklarının belirlenmesine ilişkin Yüksek Hakem Kurulu Toplu İş Sözleşmesi hükümlerinin yürürlük süresinin 31.10.2020 tarihi itibariyle sona ermesi nedeniyle; BEÜ ile İşçi Sendikası Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında 04.07.2020 tarihinde imzalanan ve yürürlüğü 01.01.2020-31.12.2021 tarihlerini kapsayan İşletme Toplu İş Sözleşmesi'nden faydalanabilmeleri için Üniversitemiz ile yetkili işçi sendikası arasında “Ek Protokol” imzalandı.

Sendika yetkilileri tarafından Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’a çiçek takdim edildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Yardım İmzalanan Ek Protokol’ün Üniversiteye ve çalışanlara hayırlı olmasını diledi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.