Losev

BEÜ ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Videoyu Aç BEÜ ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
A
a

Bitlis eren Üniversitesi (BEÜ) ile Bitli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında kültür, sanat, spor ve eğitime yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Bilal Elkatmış arasında imzalanan protokolle, BEÜ ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında gerçekleştirilebilecek proje, etkinlik ve faaliyetler ile verimliliğin artırılması hedeflendiği belirtildi.

Rektör Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, “Bitlis Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü ile gerçekleştirdiğimiz bu protokol ile Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin yanı sıra ilimizdeki gençlere yönelik sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlerinde ortak yapacağımız projelerde kurumsal işbirliğini hedefliyoruz. Gençlerimizi her zaman destekleyeceğiz. Üniversitemiz, dış paydaşları ile olan iş birliklerine her geçen gün bir yenisini eklemeye devam edecektir. İmzaladığımız bu protokolün öğrencilerimiz, Üniversitemiz ve Gençlik İl Spor Müdürlüğümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.