Losev

Beü'de Uzaktan Eğitim Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Videoyu Aç Beü'de Uzaktan Eğitim Mezuniyet Töreni Düzenlendi
A
a

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri MYO Çocuk Gelişimi Uzaktan Eğitim Programı Mezuniyet Töreni gerçekleşti.

Törene uzaktan eğitim çocuk gelişimi bölümünden mezun olan öğrenciler katılırken, Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Hatice Öntürk günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Öntürk, "Üniversitelerin başarısı mezun ettiği bireylerin başarısı ile ölçülür. Sizlerin de Bitlis Eren Üniversitesi ile bütünleştirdiğiniz bilimsel ve üzgün kimliğinizi Bir Ömür Boyu onurla taşıyacağınızı düşünüyorum. Bu zorlu yolu başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, verdiği destekle bizi daha çok çalışmaya cesaretlendiren, Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Doğru'ya yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Bitlis Eren Üniversitesi'nden mezun olmanın sevincini yaşadığını belirten ve mezunlar adına konuşan Fadime Yılmaz; "Hepimiz Bitlis Eren Üniversitesi'ne farklı şehirlerden farklı hayallerle geldik. Ben 34 yaşında Alanya'dan gelen Fadime Yılmaz. Benim hayalim, yıllardır içimde biriktirdiğim bir eğitimci olma hissini yaşatabilmekti. Çocuk gelişimi programı bana bunun için bir yol açtı. Uzaktaydık ama çok yakın davranan hocalarımızla bu uzaklığı hiç hissetmedik. Bizden her konuda yardımını esirgemeyen, bize her zaman rehberlik eden saygıdeğer hocalarıma hepimiz adına teşekkür ediyorum" dedi.


Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.