Losev

BEÜ'de TÜBİTAK Projeleri Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Videoyu Aç BEÜ'de TÜBİTAK Projeleri Tanıtım Toplantısı Yapıldı
A
a

Bitlis Eren Üniversitesinde 4004-Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları, 4005-Yenilikçi Eğitim Uygulamaları ve 4007-Bilim Şenlikleri Projeleri Tanıtım Toplantısı düzenlendi.

Bitlis Eren Üniversitesinde, TÜBİTAK İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Koç tarafından verilen eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

TÜBİTAK Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü'nün ülkemizde bilim kültürünü oluşturabilmek amacıyla, bilim ve toplum alanında yeni destek programları geliştirmeyi amaçladığını ifade eden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Koç şöyle devam etti: "Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü, mevcut destek programlarını yürütmek ve destek vermek, bilim ve toplum alanında ulusal ve uluslararası ilişkileri geliştirmek ve topluma yönelik bilimsel faaliyetleri yürütmektedir. TÜBİTAK Toplum ve Destek Programlarını 4 başlık altında yürütmektedir. Bunlar; 4004 TÜBİTAK Doğa Eğitimi ve Bilim Okulları, 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları, 4006 Bilim Fuarları, 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programlarıdır."

Destekleme programlarının, çağrı kapsamı, başvuru koşulları, görev kısıtlamaları, başvuru süreci, destek miktarı ve kapsamı, değerlendirme ve izleme koşullarının anlatıldığı program, soru cevap bölümüyle sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.