Slayt Gösterisi
Losev

Beü'de sağlık için pedalla etkinliği düzenlendi

Videoyu Aç Beü'de sağlık için pedalla etkinliği düzenlendi
A
a

            Beü'de Sağlık İçin Pedalla Etkinliği Düzenlendi

Bitlis Eren Üniversite (BEÜ) ile Bitlis Yeşilay Şubesi ile ortaklaşa düzenlediği "Sağlık İçin Pedalla" etkinliği, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım'ın katılımıyla gerçekleşti.

BEÜ stadyumunda gerçekleşen "Sağlık İçin Pedalla" etkinliğine Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş katıldı. Öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımlarıyla gerçekleşen etkinlikte, Bitlis Yeşilay Şube Başkanı Avukat Serdar Yazar da hazır bulundu. BEÜ Sosyal Hizmetler Öğrenci Topluluğu ile Bitlis Yeşilay Şubesi'nin ortak düzenlediği "Sağlık İçin Pedalla" etkinliğinde, BEÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) akademik personelleri de görev aldı. Kadınlar ve erkekler olarak ikiye ayrılan öğrenci gruplarının 'Bisiklet yarışı' müsabakalarıyla başlayan etkinlik, erkeklerde ve kadınlarda üçlü eleme usulüne göre değerlendirildi. 'Bisiklet yarışı' erkeklerde birinci; İbrahim Kocabey, ikinci; Doğan Akkoyunlu, üçüncü; Furkan Çengel olurken kadınlarda ise birinci; Didem Karaaslan, ikinci; Esra Demir ve üçüncü; Nurten Sanır oldu. Bisiklet yarışında dereceye girenlere ödül olarak bisiklet verildi. Ayrıca bisiklet yarışı müsabakalarını kazanan öğrencilere madalyalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Demirtaş verdi.

Bisiklet yarışının yanı sıra çuval ve halat çekme müsabakalarının da yapıldığı etkinlikte, Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım da halat çekti ve bisiklet sürdü. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, madalya takdiminin ardından iftar yemeği için verilen aradan sonra da devam etti.

Bitlis Gençlik Merkezi Müzik Korosu'nun konseriyle devam eden "Sağlık İçin Pedalla" etkinliği, öğrencilerin halay çekmesiyle sürdü. Öğrencilere keyifli dakikalar yaşatan etkinlik, öğrencilerin dilek fenerlerini gökyüzüne uçurmasıyla sona erdi.

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir
arşiv HABER ARŞİVİ
BİTLİS HABER13 YORUM KURALLARI
Haber İhbarı
Bitlis Nöbetçi Eczaneleri
Bu haber ilginizi çekebilir! Kapat


Sitedeki tüm harici linkler ayrı bir sayfada açılır. Siteadi harici linklerin sorumluluğunu almaz.